Wordt het niet eens tijd voor een sollicitatietraining?

Sollicitatie

Tijd voor een sollicitatietraining? Wordt je ook regelmatig gebeld met de vraag of je een nieuwe baan op opdracht zoekt. Ik kan het goed merken als ZZP’er dat het weer een stuk beter gaat in mijn branche. Daarom denk ik dat je jezelf eens goed achter de oren moet krabben. Is het nu niet een mooi moment om een nieuwe stap in je carrière te zetten? Een sollicitatietraining is daarom zeker geen overbodige luxe.

Maar weet je eigenlijk wel zeker of wat je nu doet je passie is? Heb je nu je ideale droombaan al, of hoe ziet je ideale droombaan er eigenlijk uit. Als je dan toch de stap wilt nemen om te gaan zoeken naar iets anders. Zorg er dan in ieder geval voor dat je zeker weer dat het is wat je diep van binnen ook zou willen. Daarom is wellicht de volgende cursus wel iets voor jou!

Vind je Ideale Baan

Deze cursus helpt je met het bepalen van je Passies en Talenten en deze te vertalen naar jouw Droombaan of Eigen Bedrijf. De cursus bevat de complete begeleiding van A tot Z! Daarnaast krijg je ook nog eens 3 gratis bonussen:

  • Het e-boek Inzicht in je Kracht!
  • Het e-boek Ontdek je passie en talent!
  • Het e-boek Maak de overstap naar je droombaan.

Wil je meer informatie over deze cursus, klik dan hier.

Als je nu eenmaal zeker weet wat je nu eigenlijk wil en het tijd wordt om een sollicitatiebrief te maken, kan onderstaande training/cursus je wellicht verder helpen.

Het sollicitatiebriefhandboek

Sinds 2010 heeft de schrijven van het sollicitatiebriefhandboek duizenden werkzoekenden geadviseerd hoe zij het rendement van hun sollicitaties kunnen verbeteren; van studenten en starters tot artsen en ondernemers. Door deze jarenlange ervaring weet hij welke sollicitatiemethodes goed werken en welke niet. In dit boek vind je de formule die hij door de jaren heen heeft ontwikkeld om effectieve brieven te schrijven. Aan de hand van dit boek leer je hoe je zelf een moderne sollicitatiebrief opstelt die je helpt om je doel te bereiken: uitgenodigd worden voor een sollicitatiegesprek.

Voor meer informatie over het sollicitatiebriefhandboek, klik dan hier.

Indien je dan eenmaal op wordt uitgenodigd voor een gesprek dan heb je natuurlijk nog een dosis zelfvertrouwen nodig, wellicht kan dit je verder helpen.

Blijvend Zelfvertrouwen

Deze cursus stelt je in staat een Sterk, Gezond en Blijvend Zelfvertrouwen te bouwen. Het zorgt ervoor dat je stopt met twijfel en afhankelijkheid.

Voor meer informatie over de cursus blijvend zelfvertrouwen, klik dan hier.

Ik hoop dat je hierdoor je droombaan vind en krijgt. Heel veel succes toegewenst.

About Jean-Pierre Broeders

Jean-Pierre Broeders is sinds 2000 werkzaam als software engineer. Sinds 2006 heeft hij een eigen bedrijf genaamd FreelyIT waar hij als freelancer opdrachten uitvoert in de rol van senior .NET developer, consultant en integratie specialist.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.