Klanten

Logo Achmea

Achmea / Macaw

Gewerkt aan een Identity Management oplossing, waarbij 2 WCF services zijn ontwikkeld. 1 claims-based service op basis van WIF, en een provisioning service waarbij de SPML v2 standaard is geimplementeerd.
Logo Evides
Evides

Diverse integratie oplossingen, middels BizTalk, gerealiseerd tussen Microsoft Dynamics AX en Microsoft EPM.

 

 
Logo UMC St. Radboud
UMC St. Radboud

Diverse projecten bij het UMC St. Radboud, waaronder de bouw van een Digitale Poli, diverse integratie oplossingen met andere systemen en de bouw van een aantal grote administratieve applicaties die de op dat moment in gebruik zijnde mainframe applicaties hebben vervangen.
 
Logo BG-Advies

BG Advies

De bouw van een ASP.NET applicatie welke als plugin draait binnen CODA. De applicatie digitaliseert inkomende facturen m.b.v. OCR-software.

 

 

Volvo

Tijdens deze opdracht hebben wij een ASP.NET front-office applicatie gekoppeld aan diverse lokale backoffice systemen. Dit project hebben wij geheel zelfstandig uitgevoerd in diverse Europese landen.

 
Logo Interpolis
Interpolis

Diversen projecten op het gebied van software ontwikkeling en integratie, waaronder het ontwerpen/ontwikkelen van een conversiebatch voor de nieuwe satellietdatabase voor alle bestaande relatie en polisgegevens uit het CRG en SAP. Grootste uitdaging hierbij was de hoeveelheid data, waarbij ook de performance een grote rol speelde.