Online Cursus Snellezen

Online cursus snellezen

Hoe lees je je vakliteratuur in de helft van de tijd, zonder dat dit ten koste gaat van je tekstbegrip? Hoe zorg je ervoor dat je niet meer afgeleid raakt tijdens het lezen? En hoe kun je de informatie op de lange termijn onthouden? In samenwerking met de Open Universiteit hebben we een speciale methode ontwikkeld om dit te bereiken. Het unieke aan deze Online Cursus Snellezen is dat je persoonlijk begeleid wordt in de technieken.  Dit houdt in dat de cursus zich volledig aanpast aan jouw manier van lezen.

De cursus bestaat uit 4 modules van elk 30 minuten. In elke module worden verschillende metingen gedaan, zodat direct zichtbaar is welke technieken voor jou het beste werken en wat je vooruitgang is. Aan het einde van de cursus ontvang je een certificaat.

Welke voordelen biedt de Online Cursus Snellezen voor jou?

  • Je bespaard gemiddeld genomen 1 uur per dag op al je leeswerk
  • Je kan meer artikelen lezen in dezelfde hoeveelheid tijd
  • Je ziet zeer snel resultaat (binnen 2 uur) en je hebt tevens een lange termijn garantie op de resultaten
  • De focus ligt op vakliteratuur, zodat je de technieken daar gelijk (in de cursus al) op toepast.
  • Dit is in elk vakgebied toepasbaar. Of je nu computers verkoopt, diensten aanbied of mensen leert hoe zij hun bonsai boompje moeten bijsnoeien, overal werkt dit!
  • Deze methode is volledig ingespeeld op de nieuwste snellezen technieken die vandaag de dag en in de toekomst steeds sterker voor het verschil zorgen
  • Dit is een manier van bezig zijn met lezen die niet saai, technisch, moeilijk. De insteek is: technieken die je direct kan inzetten op complexe vakliteratuur

Hier kun je meer informatie vinden over de Online Cursus Snellezen

About Jean-Pierre Broeders

Jean-Pierre Broeders is sinds 2000 werkzaam als software engineer. Sinds 2006 heeft hij een eigen bedrijf genaamd FreelyIT waar hij als freelancer opdrachten uitvoert in de rol van senior .NET developer, consultant en integratie specialist.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.