Altijd al een eigen website willen maken?

Eigen Website

Heb je altijd al een eigen persoonlijke website willen maken, maar heb je geen idee hoe je dat moet aanpakken? Dan is dit wellicht je kans. FreelyIT is sinds kort overgegaan naar nieuwe servers en we hebben nog wat ruimte over op onze servers. Daarom geven we je de mogelijkheid een WordPress website te hosten op onze servers. Helemaal voor niks. Het enige wat je zelf moet regelen is de domeinnaam.

Wat is een domeinnaam?

Een domeinnaam is hetgeen je intikt in je browser. Bijvoorbeeld www.freelyit.nl. Dit kan voor veel mensen al moeilijk zijn en daarom willen we je zelfs hiermee helpen. Hou er rekening mee dat er wel kosten voor een .NL domeinnaam zijn, dit is ongeveer 4 euro per jaar zijn.

Je domeinnaam kun je eenvoudig registreren bij Versio. Klik hier om naar Versio te gaan. Nogmaals, wil je hier hulp bij, neem dan contact met ons op. En voordat je een domein registreert, check even of de actie nog loopt. Vol is vol namelijk.

Maar waarom een WordPress website?

Dat is heel eenvoudig. Meer dan 23% van alle websites wereldwijd zijn namelijk gemaakt met WordPress. WordPress is een Content Management Systeem (CMS), waarbij je op relatief eenvoudige wijze een internetsite kunt beheren. Met een CMS kan een gebruiker zelf, zonder hulp van een websitebouwer, teksten wijzigen en bijvoorbeeld pagina’s toevoegen. Meer dan 65% van alle CMS systemen wereldwijd is WordPress.

Lijkt het je wel leuk om je eigen website te hebben, neem dan contact met ons op door een reactie achter te laten of door onze contact pagina in te vullen. Vol is vol namelijk, er zijn maar een paar plekken beschikbaar.

De actie is alleen voor mensen die nog nooit eerder een website hebben gehad. De website moet persoonlijk gericht zijn en geen commerciële doeleinden hebben. Het is de bedoeling om mensen kennis te laten maken met het maken van een eigen website op basis van WordPress.

De hosting loopt 1 jaar. Na dat jaar bent u hopelijk een heel stuk wijzer geworden. U zou dan inmiddels wel moeten weten hoe je een eigen website moet maken. We vertellen u dan hoe je een backup kunt maken van je huidige WordPress website en hoe je deze eventueel ergens anders weer kunt importeren.

About Jean-Pierre Broeders

Jean-Pierre Broeders is sinds 2000 werkzaam als software engineer. Sinds 2006 heeft hij een eigen bedrijf genaamd FreelyIT waar hij als freelancer opdrachten uitvoert in de rol van senior .NET developer, consultant en integratie specialist.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.